Η Αριστερή Κίνηση Μοσχάτου (ΑΡΜΟΣ) διοργανώνει Αντιπολεμικό Φεστιβάλ στο Μοσχάτο, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, στην πλ. Γεννηματά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ομήρου και Κωνσταντινουπόλεως.

Αναλυτικά η πρόσκληση:Σας προσκαλούμε στο 1ο αντιπολεμικό φεστιβάλ στο Μοσχάτο, στην Πλ. Γεννηματά, το Σάββατο 16/9 από τις 6μμ, με πολιτικές συζητήσεις, αντιπολεμικές προβολές και ρεμπέτικο – εργατολαϊκό γλέντι με 4μελή ζωντανή ορχήστρα. Επιλέξαμε συνειδητά να έχουμε δωρεάν είσοδο, χωρίς πορτιέρηδες και χορηγούς, για να εφεύρουμε πάλι τον τρόπο να συζητάμε δημοκρατικά, να συνυπάρχουμε στη γειτονιά και να γλεντάμε συλλογικά, με μια εναλλακτική πολιτισμική πρόταση, κόντρα στο κυρίαρχο ρεύμα.

Περισσότερα εδώ: wp.me/p6mrET-1X
ΑΡΜΟΣ

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κόντρα στο κυρίαρχο ρεύμα… για να κυριαρχήσουν τα ανθρωποειδή με τα μούσια που καίνε ζωντανούς, σκοτώνουν και βιάζουν ομαδικά. Για να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο ο παράφρων της Β. Κορέας. Για να γίνει η πλατεία Συντάγματος τούρκικη επαρχία του σουλτάνου. Για να γίνουμε η Βενεζουέλα της Ευρώπης. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Φάτε τα σουβλάκια μόνοι σας. Εξάλλου μόνοι σας είστε πάντα σύντροφοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ