Έχω τη μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι ο καταυλισμός των ROMA στον Βοτανικό,  που τόσο κακό έκαναν στη ζωή μας τόσα χρόνια, δεν υφίσταται πλέον.

Δικαίωση σε έναν τεράστιο αγώνα με αίμα ψυχής τόσο προσωπικό όσο και συνεργατών για 5,5 ολόκληρα χρόνια.

Σε αυτό το αποτέλεσμα συνετέλεσαν σειρές ενεργειών με τελευταία την άριστη συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη Γ. και τον Αντιδήμαρχο κ. Βαρελά Α.

Καταλυτικό ρόλο επίσης έπαιξε η συνάντησή μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια Ν., παρουσία του κ. Πλεύρη Α. στις 01.08.2012 και η δέσμευσή του Υπουργού ότι «αυτή η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και στο Βοτανικό δεν μπορεί να παραμείνει και ότι μέσα στον Αύγουστο θα υπάρξει λύση».

Από εκεί και ύστερα ανοίγει ο δρόμος για την λύτρωση. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον καταυλισμό την παραμονή της Παναγίας στις 8.00 το βράδυ και κατέστρεψε περίπου το 80% του χώρου πυροδότησε την αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνσή του.

Με την παρέμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την σχετική εντολή του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά Α., την άμεση ανταπόκριση του Δήμου της Αθήνας, πρωτοστατούντος του κ. Βαρελά Α., με την συνδρομή της Αστυνομίας και παρουσία Εισαγγελέα και της Περιφέρειας στις 17.08.2012 στον καταυλισμό επιτέλους εφαρμόζεται ο νόμος και αρχίζει η διαδικασία της εκκένωσης και του καθαρισμού του. Έτσι γράφεται το τέλος 5,5 χρόνων παρανομίας και εγκληματικότητας από τον συγκεκριμένο χώρο.

Σε αυτό το σημείο αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν ότι η μόνη ρεαλιστική και εφαρμόσιμη λύση των προβλημάτων που απέρρεαν από τον καταυλισμό ήταν η παύση λειτουργίας του σ’ αυτό το χώρο και όχι η δημιουργία «πράσινου σημείου ανακύκλωσης» σχέδιο της Γραμματείας του ΥΠΕΚΑ και όσων το υποστήριζαν που προέβλεπε την παραμονή τους εδώ για ένα χρόνο ακόμα.

Να ευχαριστήσω τον καθηγητή κ. Κατσαρό Ν. που η συνεργασία του και οι συμβουλές του ήταν για μένα ανεκτίμητης αξίας.

To «moschatotavros.gr» για τις αναρτήσεις που μας  έκανε.

Όσους πάλεψαν με νύχια και με δόντια να τελειώσει ο εφιάλτης της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών που προέρχονταν από τον καταυλισμό.

Τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, το Δημοτικό και Κοινοτικό Συμβούλιο για τις ενέργειες που έκαναν.

Τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου όλο αυτό το διάστημα ( 2007 έως σήμερα ) γνωρίζουμε ότι ναι μεν ο καταυλισμός δεν υπάρχει αλλά εγκυμονούν  κίνδυνοι νέων καταυλισμών όσο λειτουργούν και φυτρώνουν ανεξέλεγκτα και παράνομα  σκραπ στην περιοχή που γίνονται πόλος έλξης αυτών των ομάδων ανθρώπων  και όχι μόνο.

Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε σε επαγρύπνηση και συνεχή συνεργασία τόσο με τον Δήμο της Αθήνας όσο και με τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου για την τελική απομάκρυνση των τοξικών ουσιών  της «Hellafoam» και την παύση λειτουργίας των παράνομων σκραπ.

Με τιμή και δικαίωση

Πολίτες κατά της Καύσης Καλωδίων και Σκουπιδιών

Αναστασία Αλιφιεράκη

To MoschatoTavros.gr θα σας παρουσιάσει σε λίγο ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον χώρο οπου βρισκόταν ο καταυλισμός. Δείτε ένα μικρό δείγμα από τις φωτογραφίες.


17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιός αγώνας μωρέ ;;;; Ας μην ήταν η φωτιά….Τέλος πάντων τώρα όλοι αυτοί οι ‘αγωνιστές’ καλό θα ήταν να φροντίσουν να μη γίνει ‘χωματερή’ εκεί (βέβαια μπορεί κανένας μεθυσμένος Ρομά να ξανασώσει την κατάσταση με μία φωτίτσα….), όπως πχ παραμένει η παραλία του Μοσχάτου (Λες να μετακομίσουν εκεί τώρα οι γύφτοι όπως πριν τους Ολυμπιακούς ;;;;)

  2. Φίδι η φωτιά ήταν η αιτία αλλά για να γίνει αιτία χρειάστηκαν οι αγώνες μας όλα αυτα τα χρόνια και από την επιτροπή του Ταύρου αλλά και του Βοτανικού. Το θέμα δεν το ξέρεις και καταλαβαίνω. Να σου θυμίσω οτι το 2008 αντίστοιχη φωτιά έπιασε στον καταυλισμό και σε 3 μέρες ξανα χτίστηκε. Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεις με αυτά που έχεις διαβάσει τόσο καιρό στο καλό Site και το ευχαριστούμε πολύ moschatotavros.gr. Αρκει να πατήσεις στην αναζήτηση Καύση καλωδίων. Οι μάχες φίλε φίδι είναι συνεχόμενες είναι καθημερινές και η κατάληξη πηγάζει από αυτές!!!!

    • Αν όντως είναι έτσι ανακαλώ. Επομένως περιμένουμε 2 πράγματα: Να δούμε αν θα ξαναχτιστεί και να δούμε και που θα καταλήξει ο χώρος (η χρήση του) διότι αν παραμείνει χωρίς αξιοποίηση λίγο καιρό αργότερα, αν δεν είναι Ρομά, θα είναι Πακιστανοί, κλπ κλπ…Η έκταση της φωτιάς του ’08 ήταν ανάλογη ;;; Και το ερώτημα παραμένει : Αν δέν έμπαινε φωτιά πότε θα άδειαζε ;;;;;

      • Σίγουρα δεν ήταν ανάλογη αλλά απότι θυμάμαι είχε κάψει τον μισό και πάνω καταυλισμό. Σήμερα κάηκε περιπού το 80%. Σημασία έχει οτι οι ελεκτικοί μηχανισμοί επιτέλους δούλεψαν οταν βρήκαν την..ευκαιρία που σε αντίστοιχες περιπτώσεις σφυρίζαν αδιάφορες. Ο καταυλισμός ανήκει σε 2 μεγάλους επιχειρηματίες. Με την βοήθεια και αυτών αφου ο δρόμος άνοιξε θα φανεί πως θα καταλήξει η χρήση του οικοπέδου.

  3. Μην απαξιώνετε την προσφορά κανενός.
    Όλοι αγωνίστηκαν για την λύση του προβλήματος. Από τους κατοίκους μέχρι τον δήμαρχο. Ο καθένας έχει συμβάλει λίγο ή πολύ στην λύση.
    Το οτι η λύση ξεκίνησε τελικά από ένα συμπτωματικό γεγονός δεν σημαίνει οτι κάποιοι δεν αγωνίστηκαν.

  4. ΚΥΡΙΑ ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΣΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΜΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
    ΕΤΣΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΕΛΑΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ.
    ΟΙ ΔΕ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ (ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

  5. ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΕΝΕΣΕΙΣ. ΕΝΑΝ ΠΟΥΣ…. ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ.

  6. Τι κακό έχουν τα πρακτορεία γιατί θα τρελλαθώ τελείως τώρα!!!!!!!!!!!!!!!
    Μην δημιουργούμε προβλήματα για να έχουμε με κάτι να ασχολούμαστε…………..

  7. Δεν παίζεται με τίποτα ο Έλληνας! Μόλις λύσει ένα πρόβλημα δημιουργεί ένα καινούριο. Φύγαν οι τσιγγάνοι έρχονται επιχειρήσεις. Ούτε επιχειρήσεις θέλουμε γιατί μας ενοχλούν. Λές και μας πέφτει λόγος σε άλλο δήμο. Ξανα στον αγώνα όμως ενάντια στον καπιταλισμό.
    Νόμος είναι το δίκιο του πως τον λένε!

  8. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ Anonymous ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΕΣΥ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ……………..

  9. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΑΥΡΙΩΤΑΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΑΛΛΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ; ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΧΛΟΥΣΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ; ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΤΟΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.

  10. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 300 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ .ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ THIRD PARTY LOGISTICS ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ‘ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ’ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙΕΧΟΥΝ ΞΟΡΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ

  11. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ 5 ΔΗΜΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΘΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΑΛΕ 10 ΓΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΟ “THIRD PARTY…” ΠΑΡΤΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΥΡΙΩΤΩΝ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΛΕΜΠΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

  12. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΟΘΩΝΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΑΚΟΥ “ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…….” ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΑΤΙΣΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ Κ.Λ.Π. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΟΥΣΤΤΤ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ