Δηλώσεις καταδίκης από όλες τις πλευρές έγιναν, με αφορμή τον εμπρησμό του περιπτέρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών τα μεσάνυχτα της Κυριακής (25/1) στην πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους του Κινήματος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, Αντώνης Μπούτσης δήλωσε τα εξής: “Mόλις πληροφορήθηκα το ”ΚΑΨΙΜΟ” του εκλογικού περιπτέρου, του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, στο Μοσχάτο. Καταδικάζουμε τα φαινόμενα, φασισμού και βίας. Απαντάμε με τη μαζική συμμετοχή μας στις κάλπες, στο πλευρό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.”

Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, το μέλος του κόμματος Γιώργος Σφυρόερας δήλωσε: “Καταδικάζουμε την εμπρηστική και φασιστική επίθεση, στο περίπτερο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ στην πλατεία Μεταμόρφωσης Μοσχάτου. Τέτοιες ενέργειες είναι και καταδικαστέες και έξω από την Δημοκρατική αντίληψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού του Μοσχάτου.”

Τον εμπρησμό καταδίκασε και η Τ.Ο. Μοσχάτου – Ταύρου της Νέας Δημοκρατίας

Η φωτιά κατέστρεψε το περίπτερο του κόμματο και επεκτάθηκε σε παρακείμενο δέντρο της πλατείας. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει του υπεύθυνους του εμπρησμού.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. O MONOS pou prepei na katadikastei einai o eikonizomenos fasistas epanw sto kioski kai oi an8ellhnes-prodotes-KOMMATOSKYLA-KWLOGLYFTES pou ton sthrizoun akoma enw mas ketestrepse pernontas entoles apo ta amerikanakia ftou sas mono kai mono

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ