Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και τη Cyclopolis προσφέρουν δωρεάν, για ένα ολόκληρο μήνα, τη χρήση των κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, απο τις 16 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2014 όλοι οι χρήστες των ποδηλάτων, παλιοί και νέοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα ποδήλατα. Μοναδική προϋπόθεση είναι να μην ξεπερνά η κάθε βόλτα τις 2 ώρες. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σχετικά με το πόσες φορές θα χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης το ποδήλατο κάθε μέρα. Όσοι είναι ήδη ενεργοί συνδρομητές, η συνδρομή τους θα επεκταθεί για όλο το διάστημα που διαρκεί η συγκεκριμένη ενέργεια. Αν δεν είναι και έχει λήξει η συνδρομή τους, θα επανεργοποιηθεί αυτόματα, έτσι ώστε να μπορούν να απολαύσουν τη δωρεάν χρήση.

Προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες για τις λεπτομέρειες σχετικά με τη δίωρη δωρεάν χρήση, μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα: moschatotavros.cyclopolis.gr.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Το σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων έχει εδραιωθεί ως τρόπος εναλλακτικής μεταφοράς στο Δήμο μας. Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό χρηστών να γνωρίσουν αυτόν τον τρόπο μετακίνησης και συνηγορώντας υπέρ του στόχου της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2014 σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στις σύγχρονες πόλεις μέσω της προώθησης ενός βιώσιμου μοντέλου κινητικότητας, προσφέρουμε τη χρήση των ποδηλάτων δωρεάν για ένα μήνα. Με τη συγκεκριμένη ενέργεια θέλουμε να επιβραβεύσουμε και όλους τους ενεργούς χρήστες που έχουν επιλέξει να μετακινούνται εντός της πόλης με τα ποδήλατά τους.”

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ