Μεγάλη απώλεια για την πόλη μας ο θάνατος του Μοσχατιώτη Μιχάλη Μακεδονόπουλου, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή χτες βράδυ και κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος και κοινωνικός, με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και κυρίως το μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια, αλλά και για την τοπική κοινωνία που εξέφραζε με τη συμμετοχή του στα κοινά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και έμενε στο Μοσχάτο. Ήταν Πτυχιούχος Αεροναυτικής Μηχανολογίας του Britain’s Air University και της Παιδαγωγικής Σχολής ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ, όπως επίσης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (MSc), του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Τμήματος “E-MBA Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων”.

Εργάστηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Υπήρξε αθλητής του στίβου με αρκετές διακρίσεις, αλλά η μεγάλη του αγάπη ήταν το μπάσκετ, όπου υπήρξε καλαθοσφαιριστής, διαιτητής Καλαθοσφαίρισης Εθνικών Κατηγοριών, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, καθώς και Παρατηρητής Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης Εθνικών Κατηγοριών.

Έχει βραβευτεί από αρκετά Αθλητικά Σωματεία Καλαθοσφαίρισης για την προσφορά του στο άθλημα.

Ήταν υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας στις δύο τελευταίες Δημοτικές Εκλογές, τόσο με τον Ανδρέα Ευθυμίου όσο και με τον Άρη Κρεμμύδα, άλλωστε και με τους δύο ήταν καλός φίλος.

Ο ίδιος έλεγε για τις δύο μεγάλες του αγάπες: “Η ζωή κι η πολιτική είναι σαν το μπάσκετ. Πρέπει να ξέρεις πότε να τα δώσεις όλα στην επίθεση και πότε στην άμυνα, όμως και στα 40 λεπτά πρέπει να παίζεις καλά και τα δύο!”

Καλό ταξίδι στον Μιχάλη Μακεδονόπουλο…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ