Οι σπουδαστές του ΤΗΕΙΑ Lab πραγματοποιούν επίδειξη μόδας την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, στις 4:00 μετά το μεσημέρι, στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103 – 105).

Το ταλέντο, η φαντασία και η γνώση των σπουδαστών, είναι η πρώτη ύλη της επίδειξης και ο συνδυασμός τους μαζί με την προσθήκη σκληρής δουλειάς, θα είναι το αποτέλεσμα της.

Στο κάλεσμα τους για την εκδήλωση οι σπουδαστές του THEIA Lab, τονίζουν χαρακτηριστικά :

«Η ώρα πλησιάζει και είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι!  Αν θέλετε κι εσείς να παρευρεθείτε στη μαθητική επίδειξη του THEIA Lab, στείλτε ένα mail στο info@theialab.com με τα στοιχεία σας για να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά η πρόσκληση!».

Λίγα λόγια για το THEIA Lab

Το όνομα “ΤΗΕΙΑ” προκύπτει -όντως!- από τη λέξη “θεία”. Γιατί; Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΤΗΕΙΑ Lab «Γιατί επιμένουμε να ράβουμε όπως άνθρωποι μιας άλλης γενιάς, με μεράκι, αγάπη, πολύ συχνά στο χέρι και χρησιμοποιώντας πάντα πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και μάλιστα, κατά κυριότητα, φυσικές, όπως το βαμβάκι και το μετάξι».

Από το 2005 η ΤΗΕΙΑ, υπό την καθοδήγηση της σχεδιάστριας Θεοδώρας Προβοπούλου, δημιουργεί ρούχα που αποπνέουν ρομαντισμό και θεατρικότητα. Ενώ οι αναφορές στο παρελθόν είναι σαφείς, τελικός σκοπός δεν παύει να είναι η ανταπόκριση στις στυλιστικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου κοινού.

Ανάμεσα στις δημιουργίες της ΤΗΕΙΑ ξεχωρίζουν οι κορσέδες. Κατασκευασμένοι κατά τα παλαιά Γαλλικά πρότυπα, μαγνητίζουν ακόμα και τα, ως τώρα, αδιάφορα προς το είδος, βλέμματα.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο κορσές έχει αγαπηθεί πολύ είναι ότι αποτελεί την τέλεια βάση για οποιοδήποτε νυφικό υψηλής ραπτικής. Οι γυναίκες που έχουν εμπιστευθεί τη ΤΗΕΙΑ για το σχεδιασμό του νυφικού τους, το έχουν κάνει γιατί θέλουν να καταλήξουν με ένα πραγματικά ποιοτικό ένδυμα, γιατί ξέρουν ότι εφόσον ράβεται εξ’ αρχής στα μέτρα τους (και δεν είναι προϊόν μεταποίησης) θα αγκαλιάζει το σώμα σωστά και γιατί οι ίδιες χαρακτηρίζονται από ρομαντική διάθεση.

Η διαρκής τριβή των εργαζομένων στη THEIA, τόσο με τους πελάτες του οίκου όσο και με τους εκπαιδευόμενους στο THEIALab, καθιστά τη δημιουργική μας ομάδα από τις πιο έμπειρες στην Ελλάδα, όσον αφορά στο γυναικείο ένδυμα, είτε αυτό πρόκειται για ένα φόρεμα που σχεδιάζεται για κάποια πιο ιδιαίτερη περίσταση, είτε για το πιο άνετο παντελόνι γραφείου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ