Ένα πολύ δυσάρεστο θέαμα αντίκρυσαν κάτοικοι στο Μοσχάτο, αφού το πρωί της Πέμπτης (22/3) είδαν νεκρές γάτες και έναν σκύλο από φόλες.

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Πλωμαρίου και Ιλισσού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου. Στο σημείο βρέθηκε ο υπεύθυνος για τα αδέσποτα Αντιδήμαρχος, Γιώργος Φελλάς, όπως και συνεργεία του Δήμου που προχώρησαν σε καθαρισμό. Επίσης, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συλλέγει όλα τα στοιχεία προκειμένου να καταθέσει μήνυση για τον εντοπισμό του ατόμου που είναι υπεύθυνο για αυτή την βάρβαρη πράξη.

Δείτε φωτογραφίες:

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΛΑ ΘΑ ΣΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΦΑΣ.
    ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΛΙΣΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ.
    ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

  2. Τι σου φταίξανε τα αδέσποτα ρε αλήτη; Που θα πάει, κάποιον θα τσακώσω την ώρα που βάζει τις φόλες και θα δούμε τότε πόσο μάγκας είναι.

  3. αυτος που βαζει φολες αν ηξερε τι σωματικο πονο προκαλει στα ζωα αυτα πριν ξεψυχησουν, πιστευω οτι δεν θα το εκανε….
    στο φιναλε φιναλε αν σε ενοχλουν τοσο πολυ ρε φιλε αυτες οι ψυχες (αν ειναι δυνατον) ριξε τους ενα ποτηρι νερο! τα ζωα τρομαζουν με το νερο και φευγουν! ειναι αναγκη να τα σκοτωσεις με βαρβαροτητα? τι ψυχη εχεις?
    και κατι ακομα! οπου υπαρχουν γατες, υπαρχουν και ποντικια…
    αν μιλαμε για αδεσποτα σκυλια, που μπορει να λυσσαξαν και να δαγκωνουν ή να επιτιθενται στον κοσμο, υπαρχει ο δημος, η φιλοζωικη, κλπ που μπορουν να αντιμετωπισουν την κατασταση! βγες στα καναλια αν δεν σε καλυπτουν ή δεν ενδιαφερονται(που δεν νομιζω) αλλα ποιος σου εδωσε δικαιωμα να σκοτωνεις?

  4. Γ@μημένε νεάντερταλ σου ευχομε ολόψυχα στο πασχαλινό τραπέζι σου να ντερλικώσεις και συ μια απο αυτές τις φόλες και να μας απαλάξεις απο την μιζέρια σου

  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΑΤΕΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ