Η εταιρία γάλακτος ΔΕΛΤΑ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και έγινε χορηγός στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μοσχάτο-Ταύρου, προσφέροντας γάλα για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ανώνυμης Βιομηχανικής και Εμπορικής Εταιρείας Τροφίμων ΔΕΛΤΑ, κ. Παναγιώτης Θρουβάλας, ανταποκρίθηκε θετικά στην επιστολή που του έστειλε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου στην οποία ζητούσε από την εταιρία ΔΕΛΤΑ τη χορηγική στήριξη των παιδικών σταθμών του Δήμου για διάστημα 3 μηνών με την παροχή γάλακτος ποσότητας ικανής να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Είναι  πραγματικά άξιο επαίνου όταν ο ιδιωτικός τομέας στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τα παιδιά μας. Η Εταιρία ΔΕΛΤΑ ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και αναλαμβάνει χορηγικά την τριμηνιαία κάλυψη με γάλα για τους παιδικούς μας σταθμούς, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που την χαρακτηρίζει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ