Την περασμένη Κυριακή (31/8) πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου και φυσικά του Δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Ευθυμίου.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει θητεία μέχρι τον Αύγουστο του 2019, αφού για πρώτη φορά οι θητείες είναι πενταετείς.

Το κλίμα στην ορκομωσία ήταν, αναμενόμενα, καλό με τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων να ανταλλάσσουν αβροφροσύνες και ευχές.

Για να δείτε τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου κάντε κλικ εδώ. Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι Δημαιρεσίες κατά τις οποίες θα εκλεγεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Επιτροπές του Δήμου.

Εμείς ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους του Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης, όπως επίσης και στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο, Ανδρέα Ευθυμίου.

Δείτε φωτογραφίες από την ορκομωσία:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε αυτο το δημοτικο συμβουλιο θα παρατηρησουμε την απουσια του ανθρωπου που διελυσε την Νεα Δημοκρατια και γενικοτερα την δεξια παραταξη στον Δημο μας!Τον ανθρωπο που χωρις να εκλεγει ποτε του απο τους δημοτες μας διεκδικησε δυο φορες το ανωτατο αξιωμα του τοπικου αρχοντα της πολης!Και αφου εμαθε να φευγει παντα δευτερος αποφασισε να στειλει στο καναβατσο μια παραταξη η οποια τουλαχιστον παντα επερνε αξιοσημιωτα ποσοστα!Ο λαος του μοσχατου που ανηκει στην δεξια παραταξη εμεινε ορφανος!Οχι για πολυ ομως!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ