Μόλις χτες γράψαμε για την Κανέλλα, το σκυλάκι που βρισκόταν παράλυτο στο Μοσχάτο, στην οδό Ομήρου.

Μετά από την κινητοποίηση της Φιλοζωικής Δράσης Εθελοντών Μοσχάτου – Ταύρου τα νέα είναι καλά, βρέθηκαν εθελοντές για την φιλοξενία της και για την κατασκευή ειδικού αμαξιδίου. Η σκυλίτσα είναι καλύτερα,νοσηλεύεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά και λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Φιλοζωικής Δράσης Εθελοντών Μοσχάτου – Ταύρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ

Πρώτα από όλα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο περιστατικό,και με τις κοινοποιήσεις σας και με σχόλιά σας.Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα,και λάθη θα γίνουν γιατί είμαστε πραγματικά λίγοι και τα περιστατικά πάρα πολλά.Δεν παίζει ρόλο αν κάποια από αυτά δεν ήταν θετικά.Η κριτική απέναντί μας μας κάνει καλύτερους,όσο είναι δυνατόν.Οι άνθρωποι που μας γνωρίζουν ξέρουν την δράση μας.

Η Κανέλλα μας είναι καλύτερα,νοσηλεύεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά και λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία.Από αύριο θα βρίσκεται σε φιλοξενία από εθελόντριά μας,και ότι είναι δυνατόν και περνάει από το χέρι μας σε συνεργασία πάντα με τους γιατρούς θα γίνει.

Ευχαριστουμε πάρα πολύ τον Vassilis Tzigouras που ανταποκρίθηκε άμεσα και πήραμε μέτρα για το αμαξίδιο της Κανέλα..

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν με τα έξοδα της αγαπημένης μας , μπορούν να καταθέσουν στην Εθνική Τράπεζα στον παρακάτω λογαριασμό με την αιτιολογία “ΚΑΝΕΛΑ” .Τα ονόματα των φίλων της Κανέλας που θα συμβάλλουν θα αναρτηθούν μαζί με τις ευχαριστίες μας και την εκτίμησή μας .

Για άλλη μια φορά , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα από την καρδιά μας!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 148/002159-81

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : GR72 0110 1480 0000 1480 0215 981

ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ – BIC : ETHNRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ.

* Σας παρακαλούμε όσοι καταθέτετε αν είναι εύκολο , στείλτε κι ένα μήνυμα προς ενημέρωσή μας , στη σελίδα μας, Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Μοσχάτου-Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ