Ανατροπή στα δεδομένα του Καρναβαλιού σε σχέση με πέρσι φαίνεται να έχουμε. Όπως όλοι θυμόμαστε, παρέλαση το 2012 δεν έγινε (παρέλασε μόνο το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού), κάτι που η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να αλλάξει.

Την περασμένη Πέμπτη, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Σάββα και Στάθη Καραβασέλα, συναντήθηκε με εκπροσώπους καθηγητών αλλά και γονέων των σχολείων του Μοσχάτου και του Ταύρου και συζήτησαν το ενδεχόμενο παρέλασης στο φετινό Καρναβάλι.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και οι σχολικοί φορείς αναμένεται να απαντήσουν μέσα στην εβδομάδα για το αν θέλουν ή όχι να παρελάσουν.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το φετινό Καρναβάλι θα είναι πλήρες σε εκδηλώσεις (δεν ξεχνάμε την σταθερά που ονομάζεται Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού), χωρίς βέβαια να αγνοούμε το γεγονός ότι το μπάτζετ θα είναι εναρμονισμένο στις δύσκολες οικονομικά μέρες που βιώνουμε.

Για οτιδήποτε νεότερο ή οριστικό, θα ενημερώσουμε.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρτον και θεάματα σκλαβάκια…. (ο άρτος δυστυχώς καταργείται από φέτος….). Είμαι σίγουρος ότι οι συνταξιούχοι που ψάχνουν στα σκουπίδια θα έχουν την ευκαιρία να ντύνονται τον υπόλοιπο χρόνο με τα αποφώρια των καρναβαλιστών και να φάνε άρματα μετά τη λήξη της παρέλασης….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ