Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 14.00 το μεσημέρι η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στη Λ. Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 19.00 στον Ταύρο η Νυχτερινή παρέλαση. Έναρξη από την πλ. Αγίας Σοφίας.

Χιλιάδες κατοίκων και επισκεπτών αναμένεται να παρακολουθήσουν την μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 14.00 το μεσημέρι. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι καρναβαλιστές μας αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε μία αποκριάτικη παρέλαση χαράς και κεφιού!

Η πόλη έχει ήδη μπει σε αποκριάτικο κλίμα με καθημερινές εκδηλώσεις σε Μοσχάτο και Ταύρο, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 19.00 με αφετηρία την πλ. Αγίας Σοφίας και κατάληξη το εμπορικό κέντρο AthensHeart, όπου και θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία με τους BOYS and NOISE.

Tην Κυριακή στις 15 Φεβρουαρίου 2015 και λίγο πριν την μεγάλη παρέλαση, το κέφι και ο χορός θα ζωντανέψει στις 13.00 το μεσημέρι στην πλατεία Μεταμορφώσεως σε ένα ανοιχτό πάρτυ λάτιν με την ομάδα TUMBAO και τους εκπαιδευτές του γνωστού χορευτικού προγράμματος που συνδυάζει τον χορό με την γυμναστική και την ευεξία! Όλοι οι κάτοικοι είναι καλεσμένοι να συμμετέχουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης.

Με το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο από το συγκρότημα “VEGAS”. Συμμετέχει ο Barrice.

H RSF Hellas και ο Ερυθρός Σταυρός Πειραιά θα είναι οι υπεύθυνοι για την υγειονομική κάλυψη των παρελάσεων, ενώ στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr έχουν αναρτηθεί οι τροποποιήσεις των συγκοινωνιών για την ημέρα της παρέλασης.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα κορυφωθούν την Καθαρή Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, στις 11.30 πμ στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο με τα παραδοσιακά κούλουμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ