Έκλεισε άλλο ένα πολύ γνωστό μαγαζί του Μοσχάτου, ύστερα από 40 χρόνια λειτουργίας.

Πρόκειται για την πιτσαρία Carpi, η οποία το τελευταίο διάστημα λειτουργούσε στην οδό Μακρυγιάννη 81.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, κ. Ηρακλής Βούλτσιος, σε μήνυμά του στη σελίδα της Pizza Capri στο facebook ανέφερε τα εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ /ΠΕΛΑΤΕΣ & ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ …ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ…ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ..ΤΕΛΟΣ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει “να στηρίξουμε” ένα εστιατόριο. Πηγαίνεις να φας κάπου επειδή σου αρέσει το φαγητό και η εξυπηρέτηση. Αν δεν το προτιμάνε τότε η επιχείρηση κάνει το λάθος, όχι οι μοσχατιώτες..

  2. ΦΙΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ CAPRI …..ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΜΝΜ …Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ PIZZA FUN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ…ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

  3. Έχει δίκιο βουνό ο ενμλογω ιδιοκτήτης !!! Δεν είναι αγενής !! Ο<> κάποιος εκνευρισμός του,,,δικαιολογείται απολύτως,από τα πιθανά συναισθήματα απελπισίας,,αβεβαιότητας,αδικίας,και άλλων,,τα οποία σφυροκοπούν το μυαλό του συνεχώς,,και τα οποία συναισθήματα,,δεν δύναται να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε πιθανός,,μπορεί και όχι βέβαια,,,αλλά πιθανός,,βολεμενος η βολεμενη,,με εξαρτημένη σχέση εργασιας !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ