Την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας προκάλεσε η υπόθεση που πρώτοι αναδείξαμε για την μαθήτρια που κινδυνεύει να χάσει τη φετινή χρονιά, λίγες μέρες πριν τις πανελλήνιες, λόγω του «μπάχαλου» που δημιουργήθηκε μεταξύ τις Σιβιτανιδείου Σχολής και του 1ου Γενικού Λυκείου Μοσχάτου.

Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έδωσε εντολή να διερευνήσουν οι αρμοδιες υπηρεσίες την υπόθεση, προκειμένου να βρεθεί λύση και διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες του διευθυντή του λυκείου στο Μοσχάτο.

Η ιστορία έχει ως εξής.  Η Σταυρούλα φοίτησε στην Α’ και τη Β’ τάξη στο Επαγγελματικό Λύκειο της Σιβιτανιδείου Σχολής και τον περασμένο Σεπτέμβριο, έκανε μετεγγραφή στο 1ο Γεν.Λύκειο του Μοσχάτου όπου και ξεκίνησε κανονικά τη φοίτησή στην Γ’ τάξη.

Παρότι ο νόμος προβλέπει ότι, αφού προερχόταν από Επαγγελματικό Λύκειο, θα έπρεπε να πάει στην Β’ τάξη του γενικού λυκείου, ο διευθυντής του σχολείου θεώρησε ότι η Σταυρούλα θα πρέπει να συνεχίσει στην Γ’ λυκείου. Κι ενώ, η Σταυρούλα ξεκίνησε την προετοιμασία για τις πανελλήνιες ξαφνικά ο λυκειάρχης την ενημέρωσε ότι δε μπορεί να λάβει μέρος στις εξετάσεις γιατί…πρέπει να γυρίσει στην Β’ Λυκείου!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here