Στην παρουσίαση των τμημάτων που θα λειτουργήσουν φέτος σε Μοσχάτο και Ταύρο προχωρά το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας, τις επόμενες ημέρες.

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο) παρουσιάζεται το πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος.

Η παρουσίαση των τμημάτων που θα λειτουργήσουν στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Θεατράκι του Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου).

Δεκάδες παιδιά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν και φέτος τμήματα μουσικής, θεάτρου, ζωγραφικής, κεραμικής, κοπτικής-ραπτικής, υφαντικής, κοσμήματος, φωτογραφίας. Εκπαιδευτές εγνωσμένου κύρους, με σημαντικό καλλιτεχνικό έργο, θα αναλάβουν τη στελέχωση των τμημάτων προκειμένου να πετύχουν τα καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Απόστολος Σιώκας, εκπροσωπώντας το ΔΣ του ΠΚΜΤ, δήλωσε ότι έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα ώστε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας –άποροι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες- να έχουν δωρεάν πρόσβαση στα τμήματα ή ιδιαίτερα χαμηλά δίδακτρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ