Στην 24ωρη γενική απεργία (ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ) της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου 2014 , θα συμμετέχουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς με στάσεις εργασίας, προκειμένου όπως αναφέρουν σε σχετικές ανακοινώσεις τους, να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι και να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις(αναμένονται ακυρώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 26-11-2014).

Ειδικότερα, την Πέμπτη 27-11-2014 ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα ως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Τέλος, δεν θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την έναρξη βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Την Πέμπτη εξάλλου, προβλήματα θα δημιουργηθούν και στις πτήσεις, αφού 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 και λήξη στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Θυμίζουμε ότι στην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 στο Δημόσιο προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ διαμαρτυρόμενη κατά των απολύσεων στο Δημόσιο και του ενδεχόμενου νέων μειώσεων στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.

Την ίδια ημέρα 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα έχει κηρύξει και η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) προαναγγέλοντας και άλλες κινητοποιήσεις ενόψει της κατάθεσης του νέου προϋπολογισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ