Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, διοργανώνει σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, Γυμνασίων και Δημοτικών από 22 Απριλίου έως 24 Μαΐου στα πλαίσια της προσπάθειας μας  ώστε ο σχολικός αθλητισμός και το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι», να αγκαλιάσει όσο γίνεται περισσότερους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της πόλης μας.

SXAGVNES_0315

H διοργάνωση των Σχολικών Αγώνων έχει σκοπό την ανάδειξη  τόσο των ατομικών όσο & κοινωνικών δεξιοτήτων που καλλιεργεί ο Αθλητισμός, όπως η αυτοπειθαρχία, η αλληλεγγύη και η ευγενής άμιλλα.

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα αγωνιστούν θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Οι ομάδες του τελικού θα πάρουν κύπελλα και μετάλλια 1ης, 2ης και 3ης θέσης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε αθλητικούς χώρους της πόλης μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Δείτε το πρόγραμμα:

Αγώνες Δημοτικών Σχολείων
Αγώνες Γυμνασίων

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο στο Δήμο, ωραίοι οι σχολικοί αγώνες, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να αθληθούν και στους γονείς τους να πληρώσουν το γιατρό για να πάρουν το δελτίο υγείας ώστε να παίξουν. Α, ξέχασα και το νερό των αθλητών οι γονείς το πλήρωσαν. Λογικά θα στοίχισε πολύ στο Δήμο η διοργάνωση….
    Και του χρόνου τζαμπότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ