Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ έχουν μείνει αρκετοί κάτοικοι του Μοσχάτου λόγω της αναβάθμισης του δικτύου του ΟΤΕ σε VDSL.

Πρόκειται για μια αναβάθμιση που θα φέρει ακόμα πιο γρήγορες γραμμές ίντερνετ στην πόλη μας αλλά και μεγάλη ταλαιπωρία σε όσους φτάσει η διακοπή στο σπίτι τους ή στην επιχείρησή τους.

Οι ταχύτητες θα φθάνουν τα 50Mbps αλλά οι ταχύτητες του έργου άγνωστες. Το MoschatoTavros.gr είχε συνομιλήσει πριν λίγο καιρό με τους τεχνικούς σε κάποιο από τα σημεία του έργου και μας διαβεβαίωσαν ότι το μεγαλύτερο διάστημα διακοπής που μπορεί να υποστεί μια γραμμή θα είναι περίπου από τις 8:00 το πρωί, μέχρι τις 2:00 – 3:00 μετά το μεσημέρι ανεξαρτήτως παρόχου, όμως σε πολλές γειτονιές η βλάβη έχει κρατήσει 2 και 3 ημέρες.

Όπως μας ενημέρωσαν 2 αναγνώστες με email για παράδειγμα στην οδό Πλάτωνος προς παραλία αλλά και Ομήρου προς την Χρ. Σμύρνης το τηλέφωνο και το Ιντερνετ έχει κοπεί από την Δευτέρα και δεν φαίνεται να φτιάχνει εντός της ημέρας.

Άρα καλό θα ήταν, σε όσους δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα που θα κοπεί το ιντερνετ και το τηλέφωνό στο σπίτι τους ή στην επιχείρησή τους να “οπλιστούν” με αρκετή υπομονή γιατί σύντομα φτάνει και η δική τους σειρά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ