Συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Σήμερα, είναι προγραμματισμένα να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης επί της υπ΄αριθμ. 34255/22-12-2015 αίτησης παραίτησης Διοικητικού μέλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και ορισμός νέου μέλους.

2. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δύο ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έτους 2016.

3. Λήψη απόφασης επί της υπ΄αριθμ. 1/7-1-2016 αίτησης παραίτησης αναπληρωματικού μέλους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

4. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 2/2016 απόφασης Πνευματικού Κέντρου , που αφορά στην τροποποίηση αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.

5. Λήψη απόφασης για την απόκτηση τερματικών αποδοχής καρτών (POS).

6. Λήψη απόφασης α)για την ενταλματοποίηση και πληρωμή οφειλών ΠΟΕ β) για επανέκδοση και πληρωμή ενταλμάτων ΠΟΕ.

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμηθειών, οικονομικού έτους 2016.

8. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των εξόδων παράστασης Προέδρων και Αντιπροέδρων ΝΠΔΔ του Δήμου οικονομικού έτους 2016.

9. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του ανώτατου ορίου δαπάνης εξόδων κηδείας δημάρχων ή εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων.

10. Λήψη απόφασης για το χαρακτηρισμό ως δεκτικών κωδικών εκδόσεως χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής ορισμένων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου.

11. Λήψη απόφασης για την αποδοχή του χρέους και την καταβολή δεδουλευμένων εργαζόμενου της υπό εκκαθάριση εταιρίας ¨ΑΕΡΙΟ ΠΟΛΗΣ¨, στην οποία υπήρξε μέτοχος ο πρώην Δήμος Μοσχάτου.

12. Ανάκληση της 288/11-10-2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή αναπληρωματικού μέλους της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ .

13. Λήψη απόφασης α) α) για την διοικητική αποβολή της μισθώτριας κ. Ελένης Τζιώτη από το κενωθέν περίπτερο επί της οδού Πειραιώς 209, στη Δ.Κ. Ταύρου και β) την έκδοση από το Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου του σχετικού πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής αυτής.

14. Λήψη απόφασης α) για την διοικητική αποβολή της μισθώτριας κ. Ευαγγελίας Μπελάγια, από το κενωθέν περίπτερο, κειμένου επί των οδών Σμύρνης 3 και Μακεδονίας, στη Δ.Κ. Ταύρου, και β) την έκδοση από το Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου του σχετικού πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής αυτής.

15. Λήψη απόφασης για την έγκριση του υπ΄αριθμ 1/20-1-2016 πρακτικού Δημόσιας Κλήρωσης κενωθέντων περιπτέρων στα διοικητικά όρια του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

16. Λήψη απόφασης για την ανάκληση δικαιώματος άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου του Θ.Π Αγγελή Στυλιανής.

17. Λήψη απόφασης για την ανάκληση δικαιώματος άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου του κ. Δημητρίου Καστάνη.

18. Λήψη απόφασης για την ανάκληση δικαιώματος άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου του Θ.Π. Τραυλού Αθανασίας.

19. Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου σε μικτό κατάστημα του κ. Αρβανίτη Ιωάννη.

20. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρόσθετης πράξης τραπεζοκαθισμάτων της εταιρείας Ν. και Ι. Ναυπλιώτη – Π. Μιχαηλάκη Ο.Ε, κειμένου επί της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Δ.Κ. Μοσχάτου, του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

21. Λήψη απόφασης για α) τη δημιουργία και λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά στην Δημοτική Κοινότητα Ταύρου του Δήμου Μοσχάτου– Ταύρου σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την παραχώρηση χώρου για την λειτουργία των δραστηριοτήτων του β) την έγκριση του σχεδίου σύμβασης δωρεάν παραχώρησης της χρήσεως του «πρώην εργαστηρίου συνεργείου αυτοκινήτων ΕΠΑΛ» για τη λειτουργία των δραστηριοτήτων του Κέντρου και γ) την εξουσιοδότηση για την υπογραφή της σύμβασης.

22. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 1/2016 απόφαση της ΔΕΠ, που αφορά στην: Επιχορήγηση σχολικών Επιτροπών για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών τους μονάδων (Α΄2016).

23. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

24. Λήψη απόφασης για την παράταση του χρόνου εκτέλεσης του έργου: «Διαμόρφωση αύλειου χώρου και αντικατάσταση κουφωμάτων 1ου Νηπιαγωγείου της Δ.Κ. Μοσχάτου .»

25. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου: Συντήρηση – επισκευή πεζοδρομίων σε διαφόρους δρόμους του Δήμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ