Ευρύ πεδίο δράσης είχε ένας 46χρονος που έκλεβε μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα από διάφορες περιοχές της χώρας και τις μετέφερε στο σπίτι του στην περιοχή Νεοχώρι της Άρτας, όπου τις αποσυναρμολογούσε και ερευνάται αν πωλούσε τα τμήματά τους ως ανταλλακτικά.

Μετά από έρευνες δυο εβδομάδων, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Άρτας έφτασαν στα ίχνη του δράστη που είχε κλέψει από την αποθήκη ενός 31χρονου δύο μοτοποδήλατα και μία μοτοσικλέτα. Στο σπίτι του βρέθηκαν οι κινητήρες του ενός μοτοποδηλάτου και της μοτοσικλέτας, ο σκελετός ενός άλλου μοτοποδηλάτου που ερευνάται από πού το είχε κλέψει και ο σκελετός μίας μοτοσικλέτας που είχε κλαπεί από το Μοσχάτο Αττικής στις 24 Ιουνίου του 2015!

Ο 46χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του.

Μόνο τον σκελετό του μοτοποδηλάτου που είχε κλέψει στις 17 Φεβρουαρίου από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο αγροτεμάχιο του 42χρονου δράστη που ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές, καθώς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ