Το Nomads κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι. 1 νικητής, 1 χρηματικό έπαθλο των 150.000€!

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.

Ανάμεσά τους η Ταυριώτισσα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βάσω Μιλλούση, η οποία συμμετέχει στην ομάδα “Ωκεανός”.

Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει την Βάσω Μιλλούση με τα εξής λόγια:

Η Βάσω Μιλλούση γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Μαΐου 1984 και συγκεκριμένα στη γειτονιά του Ταύρου. Από την πολύ μικρή ηλικία των τεσσάρων χρόνων, ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική, όπου έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία, με δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις στο ενεργητικό της, ενώ έχει συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιάδες.  Το 2012 κατέλαβε την 1η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη της FIG στην Δοκό Ισορροπίας και μάλιστα υπάρχει άσκηση με το όνομά της. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μέσα στις επιθυμίες της, είναι να μεταδώσει τις γνώσεις της στα νέα ταλέντα αλλά και ο σχεδιασμός ρούχων.  Πριν τους Ολυμπιακούς του 2012, είχε σχεδιάσει t-shirt που βγήκαν στην αγορά από τον ιταλικό οίκο Freddy και τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Για περισσότερες πληροφορίες για τους παίχτες που συμμετέχουν στο Nomads κάντε κλικ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ