Ξεκίνησαν οι φετινές πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα (18/5), με το μάθημα της Έκθεσης.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου απέστειλε μήνυμα στους μαθητές που εξετάζονται.

Αναλυτικά:

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε

Σήμερα ξεκινά ο αγώνας σας για την είσοδό σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι κόποι, η μελέτη και οι αγωνίες των τελευταίων χρόνων στα μαθητικά θρανία καλούνται τώρα να αποδώσουν καρπούς, με σκοπό να κατακτήσετε τα όνειρά σας και να καταφέρετε να μπείτε στη σχολή των προτιμήσεών σας.

Είναι μία μάχη που χρειάζεται ψυχραιμία, ηρεμία και πάνω από όλα θάρρος και καθαρό μυαλό για να κερδηθεί. Μην αφήσετε την ανασφάλεια ή το άγχος να σας κυριεύσει. Βάλτε στην άκρη του μυαλού σας ό,τι σας επηρεάζει και επικεντρωθείτε στο στόχο σας. Να θυμάστε όμως ότι πρόκειται για μία απλή μάχη και όχι για έναν αγώνα. Αγώνα πρέπει να δώσετε μόνο για την κατάκτηση των δικών σας “θέλω” στη ζωή κι αυτό γίνεται πέρα από εξεταστικές και σχολικές βαθμίδες!

Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες. Να ξέρετε ότι η σκέψη όλων μας αυτές τις ημέρες είναι στο πλευρό σας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. γίνονται σεμινάρια του δια βίου μάθησης στον εσταυρωμένο στο επαλ αλλα δε κάνανε τον κόπο να μας ενημερώσουν οτι δε θα ανοίξουν τις πόρτες 4 το μεσημέρι
    και άλλοι έρχονται από μακρυά. ευχαριστούμε για την ταλαιπωρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ