Την επανεκκίνηση των χρηματοδοτούμενων από το ΕΣΠΑ έργων ανακοίνωσε ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.

Αναλυτικά:

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την ύπαρξη έργων υποδομής για την ποιότητα ζωής των κατοίκων του, διεκδίκησε αποτελεσματικά και πέτυχε τη χρηματοδότηση των έργων από τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Μεγάλα έργα για την πόλη μας όπως ο αγωγός ομβρίων της Χρυσοστόμου Σμύρνης ή οι ενεργειακές αναβαθμίσεις των σχολείων μας, ενώ είχε ξεκινήσει η εκτέλεσή τους, λόγω της πολύπλευρης κρίσης (capital controls), διακόπηκαν.

Παρά τις δυσκολίες που εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις, η αυτοδιοίκηση κινήθηκε με γρήγορους ρυθμούς, εξασφαλίζοντας την επανεκκίνηση των έργων. Έτσι, τα χρηματοδοτούμενα έργα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινούν άμεσα, με στόχο την έγκαιρη υλοποίησή τους, προκειμένου να προσφέρουν τα θετικά τους οφέλη στο Δήμο και στη ζωή των δημοτών μας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία τα έργα που γίνονται στο Δήμο μας, αλλά καλό θα ήταν να κάνατε μία αυτοψία και να δημοσιεύσετε φωτογραφίες από την παραποτάμια διαδρομή του Ιλισού, ύψος 2ου Γυμνασίου έως τη γέφυρα προς Καλλιθέα. Τα έργα του πεζόδρομου???? ποδηλατόδρομου??? έχουν τελειώσει??? Σε πολλά σημεία δεν υφίσταται πεζοδρόμιο διότι έχει ”κοπεί” από ενδιάμεσα χωμάτινα παρτέρια ( διάνοια ο μηχανικός, εργολάβος, σχεδιαστής ή ότι άλλο) διότι κάθε πεζός αναγκάζεται να περπατάει στο δρόμο και να κινδυνεύει από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Στα υπόλοιπα δε σημεία παρκάρουν άνετα τα αυτοκίνητα και σε ότι μένει κενό καλύπτεται από τα περιττώματα των σκύλων. Ωραιότατη εικόνα και συνάμα ευωδιαστή! Οι πεζοί χρησιμοποιούν το δρόμο και τα αυτοκίνητα το πεζοδρόμιο. Μεγαλείο!

  2. το ίδιο συμβαίνει και στον “πεζόδρομο” της Μιαούλη, και στον πεζόδρομο της Κεφαλληνίας, όπου εκεί που ήταν πριν πεζοδρόμιο τώρα παρκάρουν τα αυτοκίνητα και εκεί που ήταν δρόμος περνάνε τα αυτοκίνητα. Άρα οι πεζοί περνάνε…από που; και στους δρόμους αυτούς οι περισσότεροι πεζοί είναι παιδιά που πάνε στα σχολεία, στα γήπεδα ή στην πλατεία δημαρχείου για παιχνίδι. Ωραίος σχεδιασμός, αντί για πεζόδρομους έφτιαξαν πάρκιν για τα αυτοκίνητα…

  3. Θα συμφωνησω 100% με την προηγουμενη δημοσίευση και θα προσθεσω:
    Είναι κρίμα ενα τέτοιο έργο με τα ελαττώματά του δε διαφωνω αλλα με καλες προοπτικες να αφεθεί στο ελεός του και το έλεος όλων των καφρων που με τη δικαιολογια οτι δε βρισκουν παρκινγκ να παρκαρουν οπου βρουν. Αν θελει πραγματικα ο δημος αυτο το εργο να ειναι αναπλασης θα πρεπει κατα αρχην να επιβαλει την ταξη σε οσους παρκάρουν οπου βρουν και στη συνεχεια να απαγορευσει την κυκλοφορια των αυτοκινητων ωστε τα ποδηλατα και οι πεζοι να μπορουν να απολαυσουν αυτη την πανεμορφη διαδρομη. (Δόξα το θεο το Μοσχατο διαθετει αρκετους δρομους για κυκλοφορια και παρκαρισμα). Αλλιώς θα καταλληξει σε αλλο ενα εργο κατασπαταλησης δημοσιας περιουσιας χωρις κανενα νοημα και με αρνητικό αντικτυπο στην περιοχή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ