Το επιτυχημένο και πολυβραβευμένο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου,”Εν Δράσει” ξεκινά τις εγγραφές του για όσους θέλουν να συμμετέχουν.

Σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές νέων μελών για το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα πραγματοποιούνται από τις 25/9/14 μέχρι και τις 12/10/14 κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 11.00 με 14.00 στην αίθουσα 4 των παλαιών δημοτικών σφαγείων Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου).

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Εν Δράσει, λειτουργεί από το 1995 και είναι ανοιχτό σε όλους τους ενήλικες που θέλουν να ασκηθούν στο αντικείμενο.

Δεν διαχωρίζει αρχάριους και προχωρημένους, αντίθετα απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει διάθεση για μια πιο αυθόρμητη μορφή επικοινωνίας μέσω της Δραματικής Τέχνης.

Τη Δευτέρα 13/10/14 στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-ενημέρωση των νέων μελών του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Μοσχάτου –Ταύρου στο δημοτικό θέατρο στον 2ο όροφο του π. δημαρχείου Ταύρου (Πειραιώς 233 & Επταλόφου).
Στη συνάντηση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τους κύκλους των μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 2014-15 καθώς και ο ορισμός του εβδομαδιαίου προγράμματος.

Πληροφορίες στο 2103461176 και στο e-mail: narlis2@otenet.gr (link sends e-mail) .

(Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δράσεις του εργαστηρίου στο: www.en-drasei.gr ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ