Ανακοίνωση για την χθεσινή εισβολή στα γραφεία της εταιρίας Newsphone στην Καλλιθέα από αναρχικούς των περιοχών Καλλιθέας και Μοσχάτου εξέδωσε η Β1 Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ (Νεολαία Νέας Δημοκρατίας). Αναλυτικά:

Δελτίο Τύπου
Β1 Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ
 
“Η σημερινή Κυβέρνηση αποστρέφεται τις έννοιες Νόμος, Τάξη, Ασφάλεια”
Σήμερα, γίναμε ακόμη μια φορά μάρτυρες της ανομίας που επικρατεί σε όλη την επικράτεια της χώρας μας, μετά από 2 χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μέρα-μεσημέρι, γνωστά στις Αρχές άτομα, μέλη ακροαριστερής οργάνωσης που δρουν ανενόχλητοι τους τελευταίους μήνες στις γειτονιές της Καλλιθέας, του Μοσχάτου-Ταύρου αλλά και ευρύτερα της Αθήνας, συνεργαζόμενοι με άλλες γνωστές ομάδες όπως αυτή του Ρουβίκωνα, εισέβαλαν σε εταιρεία στην Καλλιθέα που εκδήλωσε ενδιαφέρον ανάληψης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Τα άτομα αυτά, με άνανδρο τρόπο, τα έβαλαν ακόμα και με τις γραμματείς της εταιρείας, όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που ανάρτησαν.
Ο κος Τόσκας, παραμένει στη θέση του, ύστερα από τόσα περιστατικά στα οποία η κυβέρνηση του αρνείται να παρέμβει, διαλύοντας κάθε έννοια δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Φαίνεται πως η ιδεοληψία αυτής της κυβέρνησης, η αλλεργία της στο εθνόσημο της στολής του Έλληνα Αστυνομικού, η αποστροφή της στις έννοιες Νόμος, Τάξη, Ασφάλεια, της προστάζουν να παραμένει απλώς θεατής, χαϊδεύοντας τα αυτιά τρομοκρατών που καλούσε στο παρελθόν να συζητήσουν!
Όλοι οι σκεπτόμενοι Έλληνες, οφείλουμε σήμερα να γνωρίζουμε ότι γι’ αυτή την τραγωδία που βιώνουμε ο θύτης είναι η Κυβέρνηση του «κυρίου» Τσίπρα και η λύση είναι να φύγουν πριν να είναι πολύ αργά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μήπως είναι του Σιούφα και αυτή? Γιαυτό ανησύχησαν οι Χαρατσοεφευρέτες?
  Νόμος Τάξη Ασφάλεια, μου θυμίζουν παπαδόπουλο και χούντα.
  Καταστροφική διακυβέρνηση οι συριζανέλ ενώ πριν με πασοκνδ τρώγαμε
  με χρυσά κουτάλια. 370.000 άνεργοι για 4 (τέσσερα!!) χρόνια.
  Δηλαδή από το 2013 τουλάχιστον. Γιαυτό ανακοίνωση δεν έχουν?
  Αι σιχτίρ!

 2. δεν ειπαν κατι για τον Δεκεμβρη του 2008 που καηκε και λεηλατηθηκε ολη η Αθηνα επι εναν μηνα… ποιος κυβερνουσε τοτε???
  εεεε???
  ουαι υμιν γραμματεις και φαρισσαιοι υποκριται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here