Η ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου-Ταύρου σας προσκαλεί την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (οδός Σολωμού αρ. 30) με τίτλο: «Προσωπικότητες που επηρέασαν με το έργο τους ή με το όραμα τους τον Ελληνισμό από την Ίδρυση του Ελληνικού Κράτους»

Ομιλητές:

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής ΟΝΝΕΔ κ. Άγις Δίγκας.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο πολιτικός συντάκτης του STAR CHANNEL κ. Γεώργιος Κολοβάτσιος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη προσώπων , οι οποίοι κατά την διάρκεια του βίου τους, στιγμάτισαν τον Ελληνισμό και έγιναν πρότυπα ήθους και αξιών. Θεωρούμε υποχρέωση μας ότι σε εποχές που η αριστεία υπονομεύεται, οι αρχές και οι αξίες της κοινωνίας μας καταρρέουν, να πάρουμε πρωτοβουλίες μέσα από τις οποίες θα προβάλουμε σωστά πρότυπα και αξίες στους νέους μας. Έτσι επιδιώκουμε την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης, από την οποία θα δίνεται μια κατεύθυνση στους νέους, ώστε να κατανοήσουν ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η μόνη ρεαλιστική λύση για την Ελλάδα.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
#ONNED #ONNEDMoschatouTavrou

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Έτσι επιδιώκουμε την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης, από την οποία θα δίνεται μια κατεύθυνση στους νέους, ώστε να κατανοήσουν ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η μόνη ρεαλιστική λύση για την Ελλάδα……

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    • Και μη χειρότερα φίλε μου. Αν είναι δυνατό! Νέα παιδιά και το μόνο τους όραμα για το αύριο είναι να δουν πρωθυπουργό το Μητσοτάκη.
      Τώρα λένε που η αριστεία υπονομεύεται θα φέρουν τον άριστο κ. Γεωργιάδη να μας πει για τον άριστο κ. Μητσοτάκη που σπούδασε «αξιοκρατικά» στο Χάρβαρντ με τα λεφτά και τις γνωριμίες του μπαμπά του και που όταν αποφ΄οίτησε τον περίμενε «αξιοκρατικά» εδώ στην Ελλάδα θέση μεγαλοστελέχους σε τράπεζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here