Ανακοίνωση σχετικά με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του μας απέστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ Ταύρου.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ταύρου

Να κόβει μια οργάνωση την πρωτοχρονιάτικη πίτα της είναι μια πολύ συνηθισμένη είδηση. Όταν όμως αυτό συμβαίνει λίγες μόλις ώρες μετά το βανδαλισμό των γραφείων της, αυτό είναι πραγματική είδηση. Παρότι στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ταύρου δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων με αποτέλεσμα να σπάσουν όλα τα τζάμια και να προκληθούν μεγάλες ζημιές, τα μέλη της οργάνωσης δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να αναβάλουν την προγραμματισμένη για το ίδιο βράδυ κοπή της πίτας. Ήδη από τις 9 το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης που ολοκληρώθηκαν στις 6 το απόγευμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών περνούσαν από τα γραφεία φίλοι και γείτονες που εξέφραζαν τη συμπαράστασή τους, ενώ παράλληλα καταδίκαζαν την άνανδρη επίθεση. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ταύρου τους βεβαίωσαν ότι τέτοιες ενέργειες δεν πτοούν την οργάνωση, αντίθετα την πεισμώνουν και τη δυναμώνουν.

Στις 7 το βράδυ όλα ήταν έτοιμα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Γιάννης Μπαλάφας, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης, η Ταυριώτισσα Περιφερειακή Σύμβουλος Ελισάβετ Τασούλη, η Μοσχατιώτισσα Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Δημοπούλου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» Άρης Κρεμύδας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μελέτης, Ελένη Μωραΐτη, Βαγγέλης Τσιρώνης και Γεράσιμος Πεφάνης και ο Τοπικός Σύμβουλος Ταύρου Θύμιος Δουσμανόπουλος.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ποιον έπεσε το ρούβλι; Στον Ρουβ(λ)ίκωνα;

    ΥΓ Ο φίλος Παναγιώτης, σχολιάζοντας την είδηση της καταδίκης του Γιάννη Μιχελάκη, απόρησε για το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκα κι εγώ για να σχολιάσω και μάλιστα απεφάνθη ερήμην μου ότι «κρύφτηκα»επειδή ο περί ου ο λόγος πρώην υπουργός είναι Μοσχατιώτης (απλώς κάτοικος Μοσχάτου, θα έλεγα εγώ…). Πρώτα θέλω να τον ευχαριστήσω για το γεγονός ότι με τίμησε μνημονεύοντάς με και μετά να τον διαβεβαιώσω ότι η κρίση μου δεν επηρεάζεται ούτε από τοπικισμούς, ούτε από εθνικισμούς, ούτε από ρατσισμούς. Λοιπόν, καλά του κάνανε και μακάρι να ξετρυπώσουν κι άλλους και ακόμα πιο μακάρι (που λέει ο λόγος) να εκλείψει γενικώς η ατιμωρησία. Φίλε Παναγιώτη ελπίζω να σε κάλυψα…

    • Όχι «φίλε» ΚΜΣ δεν με κάλυψες, η απάντηση σου σε άρθρο για το σύριζα αποδεικνύει ακριβώς αυτό που τελικά παραδέχεσαι. Εδώ τους συριζαίους τους κατηγορείς για ρουβίκωνες(χοντρό) τον κο Γιάννη τον έντιμο και ηθικό που επανειλημμένα μας κούνησε το δάχτυλο, ούτε λέξη. Και ακόμη και εδώ αυτό που γράφεις είναι σαν συγχωροχάρτι για αυτόν. Με συγχωρείς αλλά με ποδοσφαιρικούς όρους, είσαι οφ-σάϊτ!

  2. Τα σχόλια ειναι μαλλον περιττά σε τέτοια φαινόμενα και τέτοιες ενεργειες…..
    Καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες ούτε βοηθούν, ούτε προωθούν τη Δημοκτατία και τον Πολιτισμό αυτού του τόπου..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here