Με την διαγραφή του δημοτικού συμβούλου, Γεράσιμου Πεφάνη, από την παράταξή του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ξεκίνησε η αποψινή (26/2) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Αιτία της διαγραφής είναι η συμμετοχή του Γεράσιμου Πεφάνη σε επιτροπή της παράταξης του Άρη Κρεμμύδα, χωρίς πριν να ενημερώσει την παράταξη στην οποία άνηκε μέχρι πρότινος ή να παραιτηθεί από αυτήν.

Με λίγα λόγια, ο Γεράσιμος Πεφάνης για λίγες ώρες ανήκε σε δύο παρατάξεις!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με την έναρξη της αποψινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσε το σώμα ότι «ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πεφάνης Γεράσιμος έθεσε εαυτόν εκτός της Δημοτικής Παράταξης μας«. Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι «στην παράταξή μας δεν έχουν θέση η υποκρισία και οι Φαρισαϊσμοί«. Τέλος ευχήθηκε στον Δημοτικό Σύμβουλο «καλή τύχη στα σχέδια του«.

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η στάση του Πεφάνη δεν με εκπλήσσει, ούτε με στενοχωρεί· δεν είναι δα και το πιο ασυνήθιστο πράγμα του κόσμου η αγάπη για την εξουσία και τα αξιώματα (aka καρέκλες). Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι ορισμένοι θεωρούν ότι ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται τόσο υποχθόνια, αχάριστα και άνανδρα, ένα πρόσωπα το οποίο δεν μπορεί να σεβαστεί ούτε τη στοιχειώδη δεοντολογία, είναι κατάλληλο για να συναποφασίζει για τα κοινά… για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Το ευτύχημα για το Μοσχάτο μας είναι ότι αυτοί είναι λίγοι και σε πλήθος και σε αξία, και δεν έχουν καταφέρει ποτέ να πείσουν τη μεγάλη μερίδα των δημοτών. Για τον Ταύρο δεν γνωρίζω, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι οι Ταυριώτες είναι άνθρωποι μυαλωμένοι, της πιάτσας, που ξέρουν να ξεχωρίζουν τους άξιους από τα παράσιτα.

 2. Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΦΑΝΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ .
  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.
  ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;
  ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ……!!!!!

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: «… ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;»
   ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρέπει πρώτα να ενημερώσεις τον Δήμαρχο που σε τίμησε συμπεριλαμβάνοντάς σε στον συνδυασμό του, στη συνέχεια να παραιτηθείς από το αξίωμα που κατέχεις, ακριβώς λόγω της συμμετοχής σου στον συνδυασμό, και μετά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Βεβαίως, μπορείς να κάνεις και αυτό που έκανε ο Πεφάνης.

   ΑΤΑΚΑ: «ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΣΙΜΟ»
   ΑΠΟΡΙΑ: Προφανώς ο Πεφάνης αντιμετωπίζει την ενασχόληση με τα κοινά ως ένα παραθυράκι για την ατομική του ανέλιξη και όχι με ανιδιοτέλεια, απλώς επειδή νομίζει ότι κάτι μπορεί να προσφέρει στην πόλη του· ξέρω, ξέρω… «δικαίωμά του»! Απλώς το αναφέρω…

   ΥΓ Όλοι όσοι δεν έχουν ήσυχη συνείδηση, ή στα «δικαιώματα» το ρίχνουν ἠ στον «νόμο της προσφοράς και της ζήτησης»…

 3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΦΑΝΗΣ ..
  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ..!!!
  Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Ο ΠΕΦΑΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ…
  ΚΑΚΗ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ….!!!!!!!!!
  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here