Ένα πολύ δύσκολο βράδυ πέρασαν οι κάτοικοι Μοσχάτου και Ταύρου εξαιτίας εκκωφαντικής μουσικής που έπαιζε όλο το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή (24/9) μέχρι τις 8 το πρωί.

Η μουσική ερχόταν από τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και συγκεκριμένα από το Lunar Space, έναν συναυλιακό χώρο που βρίσκεται στην οδό Σπύρου Πολυκράτη 6.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Στα 100 μέτρα το Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου-Ταύρου με τον συναυλιακό χώρο

Στο συγκεκριμένο χώρο γινόταν εκδήλωση με τον DJ Solomun από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου έως τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Απούσα η Αστυνομία

Η Αστυνομία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις από κατοίκους του Μοσχάτου, του Ταύρου και γύρω περιοχών, αλλά στην πραγματικότητα ήταν απούσα ποτέ δεν πήγε στο σημείο να επιληφθεί της κατάστασης και κανείς δεν ενόχλησε τους διοργανωτές που βασάνιζαν τον κόσμο όλο το βράδυ.

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου για ηχορύπανση: «Δεν δώσαμε καμία άδεια»

Lunar Space: «Συγγνώμη στους κατοίκους Μοσχάτου και Ταύρου για την ενόχληση»

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχαμε το όλο το καλοκαίρι τη μουσική από το Γκάζι, πάνω που ηρεμήσαμε άρχισε νέα ταλαιπωρία. Καλό θα ήταν να μαζευτούμε και να φωνάξουμε γιατί το επόμενο Σάββατο 30/9 έρχεται νέο event και μας βλέπω να ξενυχτάμε πάλι όλοι μαζί. Δημοτική Αρχή υπάρχει; Αστυνομία; Ή μήπως οι νόμοι για την κοινή ησυχία εφαρμόζονται όπου συμφέρει, ενώ όπου πληρώνεται ενοίκιο κάνετε τα στραβά μάτια;

  2. Φαντάσου να ακούς αυτό από τη μια και από την άλλη κάθε σκ μεσημέρι και βράδυ τα κλαρίνα από το tera verde, το οποίο βρίσκεται σε ένα εντελώς παραμελημένο πάρκο το πάρκο ηρώων…. απορώ ποιος δίνει άδεια εφόσον ο νόμος είναι ξεκάθαρος… απαγορεύεται η λειτουργία οποιουδήποτε καταστήματος διασκέδασης παίζει μουσική σε υπαίθριο χώρο όταν σε ακτίνα 100 μέτρων υπάρχουν κατοικίες….οι καταγγελίες στην αστυνομία δεκάδες άλλα επεμβαίνει μόνο όταν είναι επώνυμη… ευθύνες έχουν και οι δήμοι αυτοί δίνουν άδεια λειτουργίας…το πάρκο είναι ακατάλληλο από τύχη δεν καήκαμε φέτος… ώρες κοινής ησυχίας ..το ποιο σύντομο ανέκδοτο….

  3. Τηλεφώνησα στις τέσσερις παρά είκοσι στην Αμεση Δράση ,μίλησα με το αστυνομικό όργανο ,θέση επτά , ο οποίος προσπαθούσε να καταλάβει από πού ερχόταν ο εκκωφαντικός θόρυβος ;;;;;; Με διαβεβαίωσε ότι θα έστελνε περιπολικό , εδώ γελάμε ,γιατί ο αηδεστατος θόρυβος ,και μην πει κανείς ότι αυτή η αηδία ,ήταν μουσική ,συνεχίστηκε ως τις οκτώ το πρωί .Σήμερα μίλησα με συντοπίτες μου ,είναι πολύ θυμωμένοι .Περιμένουν οι δήμαρχοι ψήφους;;;Ας γελάσουμε .Σημειωτέον ,και το προηγούμενο Σάββατοβραδο γινόταν το ίδιο με λιγότερη ένταση και διάρκεια .Μήπως οι διοργανωτές θεωρούν αυτό που ρυπαινει τα αυτιά μας ,πολιτισμό η γιορτή μουσικής;Ποσα πήρε ο dj , ;

  4. Τα πάντα έγιναν κατά παράβαση νόμων ,είμαστε μια χώρα όπου ο καθένας κάνει ο,τι γουστάρει αδιαφορώντας για τους νόμους ,για τους συμπολίτες του.Ντροπη σε όλους

  5. Οι δημοτικές αρχές Μοσχάτου -Ταυρου και Αγίου Ιωάννη Ρέντη ,τι έχουν να πούν;Συγγνώμη ;Δεν είναι αρκετή …Το υπουργείο Προστασίας του πολίτη ,τι έχει να πει για τη στάση της αστυνομίας ,πλησίον του συναυλιακου χώρου;

  6. Τηλεφώνησα δύο φορές στην Αστυνομία.Μια στις δυόμιση και η δεύτερη στις 7 το πρωί Απόλυτη αδιαφορία.Ο δήμος αδράνησε.Γελειοι όλοι τους.Ντροπη.

  7. Να ρωτήσω κάτι χαζό;
    Ήταν εντός χώρου του Δήμου Ρέντη και Νίκαιας… Αυτός είναι υπεύθυνος για την αδειοδότηση η όχι….
    Ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου που εμπλέκεται; τότε να τα βάλουμε και με τον δήμο Πειραιά και τον Δήμο Αθηναίων….
    Εδώ διαβάζω για τηλέφωνα πολιτών στο 100 και κανεις δεν ασχολήθηκε…. Υπάρχει αστυνομία;;;;;

  8. Η αστυνομία ήταν απασχολημένη, διότι ταλαιπωρούσε τους πολίτες ενώ διασκέδαζαν σε δικιά τους γιορτή με κλαρίνα και νταούλια στο Ρουφ, σεραφειο, μέχρι πρωίας…μην ενοχλείτε παρακαλώ..

  9. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας κάνει ότι θέλει. Δεν θα με ενοχλούσε η μουσική αν δεν ήταν σε αυτή την ένταση σε σημείο να συντονίζουν τα τζάμια του σπιτιού. Στις 2:20 κάλεσα την αστυνομία και και τους ανέφερα το σημείο από πού γινόταν event (Lounar Space) μου ήταν ότι θα πάει περιπολικό, να πω την αλήθεια δεν το πίστεψα. Αμέσως γεννούνται ερωτήματα γιατί δεν έγινε το αυτονόητο όταν το αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου απέχει λίγα μέτρα από το σημείο, ο αξιωματικός υπηρεσίας είναι κουφός; δεν θέλει να κάνει την δουλειά του; μήπως χρηματίζεται; άγνωστο.

  10. Ελπίζω να επιληφθούν οι αρχές και να μην ξαναζήσουμε παρόμοια βασανιστικά βράδια. Με τι θράσος και παντελή αδιαφορία κάποιοι άνθρωποι επιβάλλουν στους συνανθρώπους τους τυραννικά τις προτιμήσεις τους!

  11. Κανονικα ηθελε μολις εληγε το event να,πηγαινατε στα σπιτια απ εξω των dj και των υπευθυνων,μετα τις 9και,δλδ οταν ήταν να ξαπλωσουν και να κανετε το ιδιο ακριβως να δουμε αν τους αρεσε

  12. Φυσικά και πήγαμε στο. Α. Τ Μοσχάτου, το οποίο ήταν χωρίς φώτα, χωρίς φύλαξη, και μπήκαμε μέσα στο χώρο χωρίς να μας αντιληφθεί κανείς.
    Μας είπε ο αξιωματικός υπηρεσίας ότι έχει επιληφθεί ο εισαγγελέας… Κούρα Φεξαλα, να μας ξεφορτωθεί ήθελε ο αξιωματικός…
    Όταν του είπαμε να πάει περιπολικό να τους κάνει έστω μία σύσταση, μας είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν γιατί είναι πάνω από 3000 άτομα….
    Εδώ δεν μπορούν να επιληφθουν για τα απλά, περιμένουμε να μας προστατέψουν στα δύσκολα;

  13. Το ίδιο γινόταν και στο Μενίδι αλλά ο DJ ήταν γύφτος απούσα η αστυνομία αλλά όταν την καλή μια κυρία από την πολυκατοικία μου επειδή έκλασε το μωρό μου έρχεται κατευθείαν… τραγικό..

  14. Φανταστείτε να ήταν ξημερώματα Δευτέρας…. Αφού κοιμηθήκατε απόψε, πάλι καλά!!! Εμείς ακούμε τέσσερα χρόνια κλιματιστικό επαγγελματικού χώρου μέρα νύχτα να συντονίζει και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι… Δυστυχώς οι Νόμοι στη χώρα μας είναι πάντα ως δια μαγείας με το μέρος του παραβάτη…
    Καλή εβδομάδα !!!

  15. Πήρα την αστυνομία στις 5. Δεν απάντησε κανείς. Έχουμε μωρό παιδί και ξύπνησε 3 φορές. Βασανιστηκαμε όλο το Σαββατοκύριακο. Απλά ντροπή.

  16. Ο θόρυβος ακουγόταν μέχρι τα Καμίνια…ο Ρυθμός ήταν σαν να χτύπαγε στο κεφάλι μου μέσα… απαράδεκτο και δεν είναι η πρώτη φορά.

  17. Στο Περιστέρι, η ίδια η δημοτική αρχή παρανομει, αφού το μισό χρόνο για πέντε+μήνες έχει φιέστες στο άλσος Περιστερίου. Κάθε μέρα, τα ντεσιμπέλ στο τέρμα, όλη μέρα πρόβες, τα βράδια οι εκδηλώσεις τους, δε μπορούμε να ησυχάσουμε μέσα στα ίδια μας τα σπίτια. Δε σέβονται τίποτα και κανέναν, η αστυνομία απούσα όπως και σε σας, ο δε αντιδήμαρχος ΓιώργοςΤσαλίκης μας είπε για ένα θείο του που πούλησε το σπίτι του γιατί τον ενοχλούσαν οι φωνές των παιδιών, και κατέληξε: αν δύο τρείς από σας δε μπορείτε…..
    Πουληστε τα και φύγετε, δηλαδή.

  18. Καλησπέρα σας,τώρα συνήλθαμε…😁
    Ο σολομουν τα έσπασε κυριολεκτικά,λυπάμαι παρά πολύ που δεν σας άρεσε αυτή η μουσική αλλά περίπου 5000 άνθρωποι είχαν διαφορετικοί άποψη… τι να πω,κρίμα που δεν ήρθατε..😁
    ΥΓ και του χρόνου τέτοια!!!

    • Τι να κάνουμε δεν έχουν όλοι 50 αρια να δίνουν!!!Αλλά ο κόσμος δεν είναι και υποχρεωμένος να ακούει μετά τις 11:30…Υπάρχουν μικρά παιδιά και άρρωστοι άνθρωποι…Ο Νόμος ισχύει κατά περίπτωση!!!Για γέλια είμαστε…

    • Δεν έχουμε όλοι την ίδια ηλικία , τα ίδια γούστα και τος ίδιες προτιμήσεις ……
      Υπήρξαμε κι εμείς νέοι αλλά δεν κάναμε έτσι
      Η λέξη σεβασμός είναι αυτή που κάνει τη διάφορα κι αν υπήρχε δεν θα μιλάγατε κάποιοι έτσι γιατί όλοι όσοι δεν ήμασταν εκεί έχουμε το δικαίωμα τουλάχιστον να κοιμηθούμε γιατί αυτό επιλέξαμε και εσείς να τηρήςετε τις ώρες κοινής ησυχίας

  19. Εμεις περάσαμε τέλεια πάντως ! Και στα δυτικά μένουμε ξύπνιοι ολόκληρο τριήμερο σε κάθε φεστιβάλ της ΚΝΕ , αλλά δεν γινόμαστε μυγιαγγιχτοι.. ακούμε λίγο Βασιλακη Παπακω από το πάρκο τριτση στο κρεβάτι μας και όλα καλά ! Άντε και του χρόνου τέτοιο πάρτυ!

  20. Δυστυχώς απούσα η αστυνομία το ίδιο τραβήξαμε σχεδόν όλο το κακοκαιρί στην Νέα Σμύρνη γύρω από την Λεόντιο η οποία είχε ενοικιάσει το προαύλιο για πρόβες της Επιδαύρου!!!Σιγά μην ενοχλήσουν….κοντέψαμε να πάμε στο τρελάδικο….

  21. Ο σολομουν έσπασε τα νεύρα μας..άκου εκεί μέχρι τις 07:00 το πρωί….
    Και εμείς που έχουμε ένα Σαββατοκύριακο να ξεκουραστουμε ?
    Υπάρχουν και όρια, αντε έχουμε ξεφύγει!!!

  22. Άκου εκεί τα έσπασε…τα νεύρα μας έσπασε και την ησυχία μας…ένα Σαββατοκύριακο έχουμε να ξεκουραστουμε….μέχρι τις 07:00 το πρωί!! Υπάρχουν και όρια…έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση….Ήμαρτον…

  23. Αυτό σας πείραξε. Όταν μαζεύουν τα σκουπίδια 5 η ώρα το πρωί και ξημερώματα δεν σας πειράζει όταν κάνουν πάρτι στα γενέθλια και γιορτές δεν σας πειράζει θα μου πείτε γειτονιά είναι δεν πειράζει. Όταν βάζουν κλιματιστικά τα μεσημέρια δεν σας πειράζει όταν η άλλη έρχεται ξημερώματα με τα τακούνια δεν σας πειράζει ότι έχουμε γίνει μίζεροι δεν σας πειράζει όταν ήσασταν νέοι και τα κάνατε όλα καλά τελικά αυτοί είμαστε απλά τα παιδιά σας μην τα κάνετε σαν τα μούτρα σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ