Σχηματίζεται η Δημοτική Αρχή της νέας περιόδου, με τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων και Προέδρων ΝΠΔΔ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MoschatoTavros.gr, η σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η εξής (οι τομείς ευθύνης ενδέχεται να έχουν άλλο “επίσημο” όνομα):

Δημήτρης Σούτος: Αντιδήμαρχος Ταύρου
Γιώργος Δαμηλάκος: Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Βασίλης Γρούμπας: Αντιδήμαρχος Κοινωνικών/Διοικητικών Υπηρεσιών – ΚΑΠΗ – Καταστήματα
Πέτρος Δημητρίου: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Περιβάλλοντος

Μαρία Τσέλιου: Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου
Ντένια Λουκάκη: Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Παναγιώτης Χατζηαντωνίου: Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι

Γιάννης Σάββας: Τεχνικών Υπηρεσιών
Απόστολος Σιώκας: Νέας Γενιάς
Μαρία Βιβλιοδέτη: Παιδείας
Βασιλική Καραβία: Κοινωνικών Υπηρεσιών
Γιώργος Φελλάς: Κλειστών γηπέδων & αδέσποτων ζώων
Δημήτρης Κόλλιας: Ανοιχτών γηπέδων
Βαγγέλης Κοτζαμπασάκης: Εθελοντισμού & ΑΜΕΑ
Μάκης Πεφάνης: Παραβατικότητας

Η λίστα των εντεταλμένων συμβούλων δεν είναι ακόμα πλήρης.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημαρχε αδικεις το Μοσχατο. 1-3 με τον Ταυρο οι αντιδημαρχοι. Επισης Δημητριου, Σουτος ειναι η ανανεωση; Που ειναι τα νεα παιδια; Πτυχια εχουν, γνωσεις εχουν, ορεξη εχουν, ψηφους σου εφεραν, γιατι δεν τα εμπιστευεσαι;

  2. Αν το ερωτημα σου παει σε μενα να σου απαντησω οτι φυσικα και αδικειται το Μοσχατο απο τη συνενωση γιατι το Μοσχατο ηταν μια χαρα και ο Ταυρος χαλια και το Μοσχατο ειναι διπλασιο απο τον Ταυρο αρα το 1-3 δεν ειναι λογικο.

    • Συγνώμη κιόλας αλλά για τα εξωτερικά χάλια δεν ευθύνονται οι κάτοικοι αλλά οι εκάστοτε δήμαρχοι που ποτέ δεν προσπάθησαν να καλυτερέψουν την περιοχή, αντιθέτως τον χώριζε σε δύο κομμάτια. Πάνω Ταύρος, κάτω Ταύρος. Τωρα λοιπόν που Μοσχάττο -Ταύρος έγιναν έναν θα πρέπει να γίνει τό ίδιο όμορφος σαν το Μοσχάτο.

  3. Ο Σιωκας ειναι πολυ δραστηριος και αξιολογος θα επρεπε να τοποθετηθει σε πιο υπευθυνο ποστο !!
    Καλο ειναι οταν εχουμε νεους με ορεξη να το τους εκμεταλευομαστε !!! Με την καλη ενοια βεβαια!!

  4. Ναι σε σενα πηγαινε. Το οτι ο Ταυρος ήταν χάλια Κωστα ειναι υποκειμενικό! Σε εξωτερική εμφανιση εννοεις? Γιατι γνωρίζω οτι οι υπηρεσιες και η οργανωση ήταν κατα πολυ ανώτερες απο του Μοσχάτου! Και στην τελική αφου ήταν χάλια ο Ταύρος, συνεχιζετε να τον υποβαθμίζετε αντι να βοηθηθεί απο τις αρχες. Με το να ερημωνεις την περιοχή απο τις υπηρεσίες δεν βοηθάει.

  5. Όσο συνεχίζετε να μαλώνετε για το ποιά από τις δύο κοινότητες είναι / ήταν καλύτερη, όσο δεν εννοείτε να καταλάβετε οτι πλέον η πόλη είναι ενιαία (με την κάθε γειτονιά βεβαίως να διατηρεί τα δικά της χαρακτηριστικά και την μοναδικότητα της), όσο χωρίζετε τους δημότες σε πατρίκιους και πληβείους, τόσο η πόλη στο σύνολο της – ο Ταύρος και το Μοσχάτο ή το Μοσχάτο και ο Ταύρος – δεν θα μπορεί να προχωρήσει ούτε μισό βήμα μπροστά…!

  6. Δεν με ευχαριστεί ο Σουτος αντιδήμαρχος αλλα το αποτελεσμα των εκλογων δειχνει οτι ο κοσμος τον θελει ακομα. Ο Σιωκας αδικήθηκε αλλα σε 2 χρονια θα επανέλθει. Οσο για τον αντιδήμαρχο οικονομικών καλο ειναι θεσεις που πληρώνονται να μην γίνονται τσιφλίκι κανενός… Καλη επιτυχία σε ολους

  7. BILL: Ναι. Πιο μεσα δεν γινεται!

    Κώστας Μπιθυμήτρης: Συμφωνω απολυτα μαζί σου! δεν ξεκινησα την συζητηση για να επευφημίσω τον Ταύρο αλλα γιατι κάποιοι συνεχιζουν τις διακρισεις κι ενιωσα οτι επρεπε να υπερασπιστω τον τοπο μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ