Με αίμα βάφτηκαν ξανά οι δρόμοι της πόλης μας, αυτή τη φορά στην Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στο ύψος του Μεταγωγών, στον Ταύρο.

Συγκεκριμένα σήμερα λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, οδηγός ΙΧ μάρκας Smart έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε τρεις πεζούς σκοτώνοντας τους δυο και διαμελίζοντας μια γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο.

Επίσης, υπάρχουν δυο ελαφρά τραυματίες, ο οδηγός του Smart και ένας πεζός.
Διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για ένα νεκρό παιδί.
Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Για υπόθεση δύο λεπτών -όσο θα μπορούσε να περιμένει στο φανάρι μέχρι να γίνει και πάλι πράσινο- έκοψε το νήμα της ζωής τουλάχιστον δύο ανθρώπων με τόσο άδικο τρόπο!
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά πριν το φριχτό δυστύχημα, ο οδηγός του Smart είχε συγκρουστεί με ταξί.

Στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο που έγινε η σύγκρουση ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα, παραβιάζοντας μάλιστα τον κόκκινο σηματοδότη.
Αμέσως μετά έχασε τον έλεγχο του οχήματος…

Το αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι «καρφώθηκε» πρώτα στο περίπτερο.

Εκεί βρίσκονταν η άτυχη γυναίκα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και σκοτώθηκε ακαριαία.
Η τρελή κούρσα, όμως, δε σταμάτησε εδώ. Το Smart στη συνέχεια και αφού πρώτα παρέσυρε ένα μηχανάκι, σκοτώνοντας τον οδηγό, έπεσε πάνω στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν αρκετός κόσμος.

Ούτε η στάση, ωστόσο, ήταν αρκετή, για να δώσει ένα τέλος στην κούρσα θανάτου του ΙΧ, που αφού έσπειρε τον θάνατο, έπεσε σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα, ενώ προκάλεσε και καραμπόλα τουλάχιστον τριών οχημάτων.

Μάλιστα, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τρία άτομα που είχαν παγιδευτεί στα οχήματά τους.
Και μετά από όλα αυτά, ο οδηγός του Smart, βρήκε τη δύναμη να απεγκλωβιστεί μόνος του από το αυτοκίνητό του και σε κατάσταση σοκ να αναζητήσει βοήθεια, καθώς έχει τραυματιστεί. Όμως, ο συγκεντρωμένος κόσμος που είχε πάθει σοκ από το φριχτό δυστύχημα του επιτέθηκε και πήγε να τον λιντσάρει.

Σώος απεγκλωβίστηκε και ο συνοδηγός του οδηγού του Smart.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο μετέβη και όχημα της Ανακριτικής.
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πέρα για πέρα σοκαριστικές. Συντρίμμια παντού, σπασμένα γυαλιά και πολύ αίμα είχαν γεμίσει την άσφαλτο.

Απαντήσεις για την τραγωδία αναμένεται να δώσει ο ασυνείδητος οδηγός που συνελήφθη και βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ