Δύο συμπολίτες μας είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Λιβάνιο, και την Ρένα Βασιλάκη οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο στον Νότιο Τομέα του συνδυασμού «Αττική Μπροστά».

Ο Ευάγγελος Λιβάνιος, μας λέει λίγα λόγια για τον εαυτό του και την υποψηφιότητά του:

«Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1983 και είμαι κάτοικος Μοσχάτου. Έλκω καταγωγή από τον πατέρα μου, Αντώνη Λιβάνιο, από τον Ν. Κυκλάδων, το νησί της Σερίφου και από την μητέρα μου από το Σούλι Θεσπρωτίας. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

Επάγγελμα: Οικονομολόγος – Ελεγκτής Πιστωτικού Ελέγχου. Είμαι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ in Finance. Κάτοχος πιστοποίησης στις τεχνικές διαπραγματεύσεων και κάτοχος πιστοποίησης στο Management Information Reporting. Ευρίσκομαι στο στάδιο της ολοκλήρωσης του Μεταπτυχιακού τίτλου του «Master in Services Management». Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με πτυχίο λογιστή.

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχω διατελέσει στο παρελθόν μέλος Δ.Σ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μοσχάτου και συμμετείχα σε δράσεις και συμβούλια δημοτικών συνδυασμών.
Δραστηριοποιούμαι στο σύλλογο ηθών- εθίμων και παραδόσεων της Κυκλαδικής Κληρονομιάς, αλλά και των δημοτικών παραδόσεων της Ηπείρου. Στον αθλητισμό οι δραστηριότητές επικεντρώνονταν στο πρόσφατο παρελθόν με την ιδιότητα του αθλητή, στους συλλόγους Ελευθερία Μοσχάτου και στον Λέων Μοσχάτου ως αθλητής και σαν διοικητικός παράγων.

Η ανταπόκριση μου στο κάλεσμα πρόσκληση – πρόκληση του Νίκου Χαρδαλιά, να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ”ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ“, είναι συνειδητή. Με την ιδιότητα του Ενεργού Πολίτη,την πρακτική, την θεωρητική, την επιστημονική μου γνώση και την επαγγελματική μου εμπειρία πιστεύω ότι, με την υποψηφιότητά μου αυτή, ανταποκρίνομαι με καθήκον και υποχρέωση έναντι της γενιάς μου. Μιας γενιάς που βρίσκεται ηλικιακά στο σημείο της κοινωνικής, οικονομικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Η συμμετοχή μου σε ένα τόσο θεσμικά υψηλό όργανο, προσφέρει δράσεις υψηλού περιεχομένου και προδιαγραφών. Όπως οι βασικές υποδομές των κοινωνικών αγαθών έργων και υπηρεσιών, της Υγείας, της Παιδείας, της Ασφάλειας, του Περιβάλλοντος, της Στέγασης και της Εργασίας, που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναβαθμίσουμε την λειτουργικότητα των υπηρεσιών του συνόλου της αυτοδιοικητικής κοινότητας. Με τις σκέψεις αυτές ΔΙΕΚΔΙΚΩ τον ΕΝΑ από τους τρεις σταυρούς της επιλογής σας.»

Η Ρένα Βασιλάκη αναφέρει για την υποψηφιότητά της τα εξής:

«Έχοντας υπηρετήσει με σεβασμό και ήθος το 2006 και το 2010 ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιστρέφω στην μεγάλη μου αγάπη και συστρατεύομαι με τον Νίκο Χαρδαλιά, έχοντας πυξίδα την πίστη μου στον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία ως Πρόεδρος των «Αθηναΐδων» αλλά και την προσφορά στην παράδοση και τον πολιτισμό ως Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε την Περιφέρεια Αττικής το μεγαλύτερο κέντρο πολιτιστικής δημιουργίας και διατήρησης της άυλης κληρονομιάς.

Με σεβασμό στις ρίζες μας σχεδιάζουμε την Αττική που μας εκφράζει με πυρήνα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Σας ζητώ και σε αυτό το ταξίδι να είμαστε συνοδοιπόροι και να με στηρίξετε στον Νότιο Τομέα της Αττικής!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ