Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (17/12) η ορκωμοσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για τη δημοτική περίοδο 2024-2028.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ο Ανδρέας Ευθυμίου, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έγραψε για τη σημερινή ορκωμοσία τα εξής: “Η ορκωμοσία μου καθώς και όλου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για τη θητεία 2024-2028 δεν είναι μια τυπική διαδικασία ή μια γιορτή για εμάς. Αποτελεί την υπογραφή όλων μας σε ένα συμβόλαιο τιμής με τους δημότες που θα υπηρετήσουμε με όλους, χωρίς κανένα διαχωρισμό, με ήθος, διαφάνεια και αποφασιστικότητα.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχουν αντίπαλοι, καθώς παλεύουμε μαζί για έναν κοινό στόχο, το καλύτερο για την πόλη μας.
Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε γόνιμη συνεργασία, σύνθεση απόψεων, καλόπιστη κριτική και καθαρές θέσεις.
Οι πολίτες τώρα περιμένουν από εμάς να παραμερίσουμε αντιθέσεις και να βρούμε εκείνα που μας ενώνουν στον αγώνα για μια πόλη πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη. Μία πόλη που αξίζει να ζεις: καθαρή, πράσινη, ζωντανή με πολλές δομές, με σημαντικές δραστηριότητες, φιλική σε όλες και όλους, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς.
Ξεκινάμε σαν να είναι η πρώτη ημέρα: Με τον ίδιο ενθουσιασμό αλλά και με σεβασμό στις επιλογές των συμπολιτών μας. Με σύνεση, με χρηστή διοίκηση, με διαφάνεια και με λογοδοσία.
Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα και στο γενικότερο περιβάλλον καθιστούν τα επόμενα χρόνια δύσκολα και απαιτητικά. Με πρόγραμμα και συνεννόηση οφείλουμε όλοι να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να απαντήσουμε στις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις.
Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς καλή θητεία σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.”

Δείτε εικόνες από την ορκωμοσία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ